Unge, politik og demokrati

Jeg blev kontaktet for at deltage i KL’s sommerstafet om unge, politik og demokrati og der giver jeg blandt andet et meget kort bud på hvordan vi får flere unge til at bruge deres stemmeret og flere unge engageret i lokalpolitik .

Det er utroligt vigtigt at unge deltager i demokratiet, naturligvis ved at stemme når der er valg, men også meget gerne ved at engagere sig aktivt på den ene eller den anden måde. Spørgsmålet er hvad vi konkret kan gøre for at give flere unge lyst til at deltage aktivt i det lokale demokrati. Hvidovre Ungdomsråd er én mulighed for deltagelse, som forhåbentlig vil sætte nogle ting i gang. Har du nogle gode idéer til hvad vi ellers kan gøre her i Hvidovre for at få flere unge til at deltage aktivt i demokratiet, så skriv dem meget gerne her!

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Børn og unge, Demokrati, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*