Mit opstillingsgrundlag for SF til kommunalvalget 2013 i Hvidovre

Her er mit opstillingsgrundlag for SF til kommunalvalget 2013 i Hvidovre. Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du meget velkommen til at kommentere her eller kontakte mig.

Anders Wolf Andresen


28 år. Medlem af SFU/SF i 12 år. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Formand for Ejendoms- og Arealudvalget, næstformand i Teknik- og Miljøudvalget og medlem af Økonomiudvalget. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet.

Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier – og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at få din stemme, så jeg kan fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.I denne valgperiode har SF bl.a. været med til at sikre energirenoveringer af kommunens bygninger, solceller på tagene, en aktiv ligestillingspolitik, økologi i kommunen og et nyt og energirigtigt miljø- og naturcenter “Quark”. Det arbejde brænder jeg for at fortsætte og det viser hvor vigtigt det er, at SF står stærkt i kommunalbestyrelsen. Jeg håber min bredde kommunale erfaring som kommunalbestyrelsesmedlem og mit arbejde vil styrke SF i Hvidovre.Miljø, natur, klima og energi er de områder jeg naturligt har fokuseret på som formand for Ejendoms- og Arealudvalget, men jeg har også et glødende socialt hjerte. Min vision for Hvidovre er et stærkt og trygt fællesskab. Vi skal samtidig være en kommune, der er i dialog med borgere, frivillige foreninger og virksomheder.Jeg lægger vægt på at være proaktiv i medierne. Det er vigtigt at vi sætter markante SF-forslag på dagsordenen og at vi gør en indsats for at fortælle om det i medierne og gøre SF synligt. Jeg vil være med til at levere en stor indsats i valgkampen. Vi skal føre en aktiv og synlig valgkamp. Jeg glæder mig til at føre den sammen med jer – lige fra lygtepælene, valgmøderne og til at levere de gode SF-historier til Hvidovre Avis. I den kommende valgperiode er det vigtigt, at vi sikrer arbejdspladser, værner ældreområdet mod nedskæringer, fortsat udvikler skolerne til gavn for eleverne og at vi fortsætter en stærk miljøpolitik med fokus på energirenoveringer og pleje af naturområderne.

Anders Wolf Andresen

32 år. Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Klima, KV13, Miljø, SF, Teknik/Miljø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.