Urafstemning

I perioden fra 11. februar til 23. februar afholder SF Hvidovre urafstemning om rækkefølgen af kandidaterne på stemmesedlen ved kommunalvalget den 19. november 2013.

Alle medlemmer af SF Hvidovre bør have modtaget præsentationsmateriale, stemmeseddel og vejledning mv. med posten senest mandag den 11. februar. Skulle det ikke være tilfældet, så kontakt stemmeudvalget ved Bent Bavnsfelt på telefon 3675 2948 eller via mail på adressen bent.bavnsfelt@hvidovrenettet.dk.

Sidste frist for indsendelse af brevstemme er onsdag 20. februar, hvis man vil være sikker på, at få talt sin stemme med. Afstemning via medlemssystemet på parti.sf.dk kan ske frem til lørdag den 23. februar kl. 11.

Stemmeudvalget tæller stemmerne sammen og resultatet offentliggøres lørdag den 23. februar.

Udgivet i Kommunalbestyrelsen, KV13, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*