Urafstemningsresultat

Urafstemningen om rækkefølgen af kandidaterne på stemmesedlen ved kommunalvalget er slut, og stemmeudvalget har talt stemmerne op.

Stemmeoptælling var dog ikke nok, for Katrine Høybye Frederiksen og Nina Thøgersen havde fået lige mange stemmer, og så skulle der jævnfør den vedtagne procedure lodtrækning til.

Med stemmeudvalgets lodtrækning blev tredje- og fjerdepladsen fordelt, og dermed er listen med SF’s første kandidater på plads:

 1. Niels Ulsing
 2. Anders Wolf Andresen
 3. Nina Thøgersen
 4. Katrine Høybye Frederiksen
 5. Bent Roldgaard
 6. Lene Jensen

Stemmedeltagelsen endte på 43%.

Alle kandidater ser frem til en god og spændende valgkamp.

Udgivet i Kommunalbestyrelsen, KV13, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Er demokrati en syltekrukke?
  Hvidovre Avis 19. maj 2021
  I har helt ret. I stillede forslag om, at Hvidovre Kommune skulle tilmelde sig og betale kontingent med mulighed for tilkøb af yderligere konsulentydelser i ”Vild med Vilje”. Det skete kort efter et populært TV-program om vild natur og masser af engagerede borgere.
 • Hvorfor undlod hun at stemme?
  Hvidovre Avis 12. maj 2021
  SF havde et forslag på kommunalbestyrelsesmødet den 27. april. Forslaget handlede om, at Hvidovre Kommune sikrer, "at borgerne ikke modtager indgribende afgørelser fra kommunen med digital post i weekends og helligdage eller umiddelbart op til disse". Alt i alt et forslag der fortjener at blive vedtaget i en ny og mere tidssvarende version.