SF-kandidater klar til valg

SF¿s medlemmer har sat krydser på stemmesedler den seneste tid, hvor der har været urafstemning om rækkefølgen af kandidaterne til kommunalvalget til efteråret.
Det var dog ikke nok med stemmeoptælling, for spændingen var intakt da stemmeudvalget havde talt op. To kandidater og nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen, Katrine Høybye Frederiksen og Nina Thøgersen, have fået lige mange stemmer – og dermed blev det nødvendigt med lodtrækning.
Efter lodtrækningen stod det klart, at Niels Ulsing, der allerede tilbage i november blev opstillet som spidskandidat, bliver efterfulgt på listen af Anders Wolf Andresen, Nina Thøgersen, Katrine Høybye Frederiksen, Bent Roldgaard og Lene Jensen – i den her nævnte rækkefølge.
– Jeg er glad for, at alle fire nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen genopstiller, samt at vi bliver suppleret med kapaciteter som Bent Roldgaard og Lene Jensen, fortæller Niels Ulsing og fortsætter:
– SF har i denne valgperiode skabt mange flotte resultater og det får vi nu mulighed for at fortsætte med…
Kandidaterne
Anders Wolf Andresen har siddet i kommunalbestyrelsen siden sidste valg, og er bl.a. formand for ejendoms- og arealudvalget og medlem af økonomiudvalget. Nina Thøgersen sidder bl.a. i social- og sundhedsudvalget samt i og kultur- og fritidsudvalget, mens Katrine Høybye Frederiksen bl.a. sidder i teknik- og miljøudvalget, arbejdsmarkedsudvalget og integrationsrådet.
Bent Roldgaard er ny på listen, men har allerede markeret sig i bl.a. debatten om Hvidovres skoler, specielt i forhold til elevernes ¿arbejdsmiljø¿. Bent Roldgaard er formand for skolebestyrelsen på Engstrandskolen og dertil formand for skolekontaktrådet.
– Da et spinkelt flertal har gennemført en uhensigtsmæssig ændring af skolestrukturen, er der blot endnu mere at arbejde for på skoleområdet. Jeg ser frem til at arbejde for en folkeskole med rammer der sikrer trivsel og skaber mulighed for forskellige pædagogiske metoder, siger Bent Roldgaard, der også har stor interesse for miljø- og trafikpolitik…
Lene Jensen stiller op på liste F for anden gang og hun har i den forløbne periode bl.a. arbejdet med kulturpolitik i Teater Vestvoldens bestyrelse:
– Jeg har boet i Avedøre i 32 år og vil arbejde for at vi kan klare os i en tid hvor ressourcerne er knappe. Vi står overfor mange udfordringer inden for klima- og miljøområdet, men jeg er sikker på at vi kan klare det sammen…
SF Hvidovres formand, Morten Høybye Frederiksen, er også glad:
– Nu hvor opstillingen er på plads, er vi klar til at møde Hvidovres borgere i valgkampen. Og med så stærkt et hold er jeg sikker på, SF får et lige så godt valg som sidste gang…
SF¿s liste vil på et senere tidspunkt blive udvidet med flere kandidater.

Udgivet i KV13, Pressemeddelelser, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.