Medlemsmøde om sundhed

Mød Lise Müller, SF’s spidskandidat ved efterårets Regionsrådsvalg, og få en snak om sundhed, regionspolitik og valgkamp.

Torsdag den 16. maj kl. 19 i partilokalet på Strand­markens Fritidscenter, opgang C, 1. sal, afholder vi medlemsmøde, åbent for alle medlemmer af SF Hvidovre.

Forslag til dagsorden:

  • Velkomst og præsentation – hvem er hvem?
  • Region Hovedstaden – hvor er det?
  • Sundhed i regionen – hvordan fungerer det?
  • Valgkamp med Lise – hvad gør vi?
  • Eventuelt

Vi sørger for kaffe, te og kage mv. – tilmelding er ikke nødvendig.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i KV13, Møder, Regionen, Sundhed

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*