En spændende aften

Torsdag aften var vi så heldige at deltage i folkemødet på Avedøre bibliotek, hvor vi sammen med mange andre aktive borgere blandt andet fik indsigt i, hvad de unge ønsker for fremtiden.

Det var et møde som gav stof til eftertanke og en viden om, hvor mange frivillige kræfter der ligger og venter på at blive brugt. Det var bl.a. en stor fornøjelse at høre om A-Team’s arbejde, en gruppe unge mænd, der frivilligt hjælper andre unge, deres samarbejde med politiet og hvilken forskel de gør.

Når borgere tager initiativ og kommer med forslag til nye muligheder for aktiviteter og opbakning til de unge, skal vi tage godt imod det og se på hvordan vi kan bakke op om det!
Derfor glæder vi os i SF til at høre mere om det projekt, som de to brødre Kashif og Asif Ahmad arbejder med.

Marie-Louise Jørgensen

Jeg arbejder til dagligt i et jobcenter, hvor jeg møder alle slags mennesker, der på et tidspunkt i deres liv har haft udfordringer og derfor for hjælp i forhold til beskæftigelse. Derudover underviser jeg kvinder med anden etnisk baggrund i det danske arbejdsmarked. Mit hjerte banker primært for integration. For mig er det vigtig, at alle føler sig velkomne og at vi gør en fælles indsats for at lære hinanden at kende på tværs af forskellige kulturer. Dette tror jeg kan forstærke Hvidovre som by og skabe et samfund, hvor vi i fællesskab kan drage nytte af vores forskelligheder. Jeg mener at vi skaber den bedste integration ved at sørge for, at så mange som muligt kommer ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse, at vi undgår ghettoer, og derved heller ikke får skoler, hvor tosprogsprocenten er for høj. Jeg ønsker, at vi sammen skal sætte en grøn dagsorden her i Hvidovre, med satsning inden for økologi, energirenovering samt genanvendelse, det er vigtigt for vores fremtid og ikke mindst de næste generationer. Derfor jeg gerne arbejde for et grønnere Hvidovre, med en stærk miljø-profil. Jeg ønsker forsat, at vi skal have folkeskoler, hvor der er plads til alle elever og hvor der er ressourcer til både de elever, som har svært ved skolen, men også de elever, som skal udfordres lidt mere.

Udgivet i Børn og unge, Integration, Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*