1. Maj på Rytterskolen

Alle medlemmer og sympatisører m.fl. er velkomne til gratis morgenmad, spændende talere, røde sange og hyggeligt samvær.

Vi mødes fra kl. 7-9.30.

Tag nabo, børn og familie med, og få en hyggelig morgen i selskab med socialister som har røde hjerter og sætter grønne fodspor!

Dagens talere:

 • 2. viceborgmester Niels Ulsing
 • Lærerkredsformand Flemming Ernst
 • Folketingskandidat Anders Wolf Andresen
 • SFU-LL-medlem Nanna Bonde Ottosen

På dagen er der også mulighed for at snakke EP-valgkamp, lægge planer for fremtiden og måske få en lille en til ganen!

Udgivet i 1. Maj, Møder, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
  Hvidovre Avis 25. juni 2019
  Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
 • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
  Lorry 27. maj 2019
  - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.