Hvad kan man få for kr. 400.000,-?

Et flertal i kommunalbestyrelsen uden om SF og Socialdemokraterne synes åbenbart at det er værd at bruge 400.000 kroner på et advokatfirma, for at få lavet en ekstern undersøgelse af den såkaldte cykelsag omkring cykelprojektet på Materielgården.

Jeg synes dette valg udviser en tydelig mistillid til vores egen forvaltning og de medarbejdere som allerede har undersøgt sagen. Hvis man som kommunalbestyrelse ikke føler at de ansatte i kommunen gør deres arbejde godt nok, må man tage fat i dette problem, i stedet for at bruge penge på eksterne undersøgelser. Hos SF har vi den fulde tillid til at forvaltningens ansatte har kompetence til selv at lave sådan en undersøgelse. Direktøren for forvaltningen har allerede taget sin afgang, er det ikke nok?

For 400.000 kroner kan man få en del velfærd og varme hænder ude hos borgerne, men i stedet skal de bruges til en dyr advokatundersøgelse med advokater, hvis timeløn er flere gange højere end kommunens varme hænder. Jeg synes dette er en forkert måde at bruge borgernes penge på. For de penge kan vi ansatte en hjemmehjælper i et helt år eller en folkeskolelærer eller andre ting som ville gavne borgerne i Hvidovre. Dette handler om at prioritere borgernes penge så de skaber mest værdi. Hos SF vil vi prioritere velfærd frem for at bruge 400.000 kroner på en undersøgelse som allerede har fundet sted.

Marie-Louise Jørgensen

Jeg arbejder til dagligt i et jobcenter, hvor jeg møder alle slags mennesker, der på et tidspunkt i deres liv har haft udfordringer og derfor for hjælp i forhold til beskæftigelse. Derudover underviser jeg kvinder med anden etnisk baggrund i det danske arbejdsmarked. Mit hjerte banker primært for integration. For mig er det vigtig, at alle føler sig velkomne og at vi gør en fælles indsats for at lære hinanden at kende på tværs af forskellige kulturer. Dette tror jeg kan forstærke Hvidovre som by og skabe et samfund, hvor vi i fællesskab kan drage nytte af vores forskelligheder. Jeg mener at vi skaber den bedste integration ved at sørge for, at så mange som muligt kommer ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse, at vi undgår ghettoer, og derved heller ikke får skoler, hvor tosprogsprocenten er for høj. Jeg ønsker, at vi sammen skal sætte en grøn dagsorden her i Hvidovre, med satsning inden for økologi, energirenovering samt genanvendelse, det er vigtigt for vores fremtid og ikke mindst de næste generationer. Derfor jeg gerne arbejde for et grønnere Hvidovre, med en stærk miljø-profil. Jeg ønsker forsat, at vi skal have folkeskoler, hvor der er plads til alle elever og hvor der er ressourcer til både de elever, som har svært ved skolen, men også de elever, som skal udfordres lidt mere.

Udgivet i Økonomi, Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Er demokrati en syltekrukke?
    Hvidovre Avis 19. maj 2021
    I har helt ret. I stillede forslag om, at Hvidovre Kommune skulle tilmelde sig og betale kontingent med mulighed for tilkøb af yderligere konsulentydelser i ”Vild med Vilje”. Det skete kort efter et populært TV-program om vild natur og masser af engagerede borgere.
  • Hvorfor undlod hun at stemme?
    Hvidovre Avis 12. maj 2021
    SF havde et forslag på kommunalbestyrelsesmødet den 27. april. Forslaget handlede om, at Hvidovre Kommune sikrer, "at borgerne ikke modtager indgribende afgørelser fra kommunen med digital post i weekends og helligdage eller umiddelbart op til disse". Alt i alt et forslag der fortjener at blive vedtaget i en ny og mere tidssvarende version.