Kampen er ikke slut endnu!

Det var med ærgrelse, at vi i sidste uge kunne konstatere, at den første skoleleder siger farvel pga. besparelsen på området. Vi frygter, at det kun er den første af mange.
Fornemmelsen af “hvad sagde vi” sniger sig ind sammen med følelsen af vrede, frustration og manglen på forståelse for en besparelse, der slet ikke er nødvendig. Men vi kan ikke bruge “hvad sagde vi” til noget som helst! Vi bliver nødt til at handle!

Selvom besparelsen på området blev vedtaget af Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti ved sidste måneds budgetforhandlinger, er det ikke nødvendigvis sådan det ender. Afskedigelsen af skoleledere gennemføres først i sommeren 2016, og der er derfor stadig mulighed for at ændre beslutningen ved næste års budgetforhandlinger. SF vil gøre alt, hvad der er os muligt for at undgå denne unødvendige og tragiske forringelse af skolerne i Hvidovre.

Det er dog vigtigt, at vi ikke bare læner os tilbage og afventer disse forhandlinger, men allerede nu indleder arbejdet med at overbevise A og DF om, at denne nedskæringen sender en folkeskole, der står midt i den største omstilling nogensinde, helt i knæ. Det er vores største håb, at argumentet ikke bliver en lang række af opsigelser blandt skolelederne i Hvidovre!

SF kæmper fortsat for Hvidovres folkeskoler og mod nedskæringer og forringelser.

Udgivet i Børn & unge, Folkeskole, Læserbreve
Ingen kommentarer til “Kampen er ikke slut endnu!
 1. Charlotte Holm Larsen siger:

  En nedskæring på den decentrale leledelse af folkeskolen kan ikke være mere forkert. Den går af så mange grunde direkte imod al logik og rationale. En logik og rationale som jeg mener, at vi stadig har tilgode at høre de ansvarlige politikkeres forklaring på. Fordi ingen er endnu lykkedes med at forklare tankerne bag, på en tilnærmelsesvis forståelig måde.
  Jeg er lodret imod denne besluning. Og på den måde er jeg imod hvad mit eget parti har bestemt. Og nej, kampen for at få beslutningen omstødt er hverken opgivet eller slut. Slet ikke. Den må og skal gentænkes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
 • Ulsing-prisen uddelt for første gang
  Hvidovre Avis 10. november 2021
  SF Hvidovre har indstiftet en ny pris, Ulsing-Prisen, for at hædre Niels Ulsings mangeårige indsats indenfor Kultur- og Fritidsområdet i Hvidovre Kommune. Prisen uddeles til en person som ligeledes har ydet en særlig indsats på området, og ledsages af en donation til en lokal forening, udvalgt af prismodtageren.
 • Tirsdagens valg – hvad står på spil?
  Hvidovre Avis 10. november 2021
  SF har været lidt mere ”ude i kulden”, men kan ved et forventet godt valgresultat, godt tænkes at blive en magtfaktor og stille krav omkring bl.a. børneinstitutionspolitikken og ældreplejen ved en kommende konstituering.