Kampen er ikke slut endnu!

Det var med ærgrelse, at vi i sidste uge kunne konstatere, at den første skoleleder siger farvel pga. besparelsen på området. Vi frygter, at det kun er den første af mange.
Fornemmelsen af “hvad sagde vi” sniger sig ind sammen med følelsen af vrede, frustration og manglen på forståelse for en besparelse, der slet ikke er nødvendig. Men vi kan ikke bruge “hvad sagde vi” til noget som helst! Vi bliver nødt til at handle!

Selvom besparelsen på området blev vedtaget af Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti ved sidste måneds budgetforhandlinger, er det ikke nødvendigvis sådan det ender. Afskedigelsen af skoleledere gennemføres først i sommeren 2016, og der er derfor stadig mulighed for at ændre beslutningen ved næste års budgetforhandlinger. SF vil gøre alt, hvad der er os muligt for at undgå denne unødvendige og tragiske forringelse af skolerne i Hvidovre.

Det er dog vigtigt, at vi ikke bare læner os tilbage og afventer disse forhandlinger, men allerede nu indleder arbejdet med at overbevise A og DF om, at denne nedskæringen sender en folkeskole, der står midt i den største omstilling nogensinde, helt i knæ. Det er vores største håb, at argumentet ikke bliver en lang række af opsigelser blandt skolelederne i Hvidovre!

SF kæmper fortsat for Hvidovres folkeskoler og mod nedskæringer og forringelser.

Udgivet i Børn & unge, Folkeskole, Læserbreve
Ingen kommentarer til “Kampen er ikke slut endnu!
 1. Charlotte Holm Larsen siger:

  En nedskæring på den decentrale leledelse af folkeskolen kan ikke være mere forkert. Den går af så mange grunde direkte imod al logik og rationale. En logik og rationale som jeg mener, at vi stadig har tilgode at høre de ansvarlige politikkeres forklaring på. Fordi ingen er endnu lykkedes med at forklare tankerne bag, på en tilnærmelsesvis forståelig måde.
  Jeg er lodret imod denne besluning. Og på den måde er jeg imod hvad mit eget parti har bestemt. Og nej, kampen for at få beslutningen omstødt er hverken opgivet eller slut. Slet ikke. Den må og skal gentænkes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
  Hvidovre Avis 25. juni 2019
  Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
 • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
  Lorry 27. maj 2019
  - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.