Kampen er ikke slut endnu!

Det var med ærgrelse, at vi i sidste uge kunne konstatere, at den første skoleleder siger farvel pga. besparelsen på området. Vi frygter, at det kun er den første af mange.
Fornemmelsen af “hvad sagde vi” sniger sig ind sammen med følelsen af vrede, frustration og manglen på forståelse for en besparelse, der slet ikke er nødvendig. Men vi kan ikke bruge “hvad sagde vi” til noget som helst! Vi bliver nødt til at handle!

Selvom besparelsen på området blev vedtaget af Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti ved sidste måneds budgetforhandlinger, er det ikke nødvendigvis sådan det ender. Afskedigelsen af skoleledere gennemføres først i sommeren 2016, og der er derfor stadig mulighed for at ændre beslutningen ved næste års budgetforhandlinger. SF vil gøre alt, hvad der er os muligt for at undgå denne unødvendige og tragiske forringelse af skolerne i Hvidovre.

Det er dog vigtigt, at vi ikke bare læner os tilbage og afventer disse forhandlinger, men allerede nu indleder arbejdet med at overbevise A og DF om, at denne nedskæringen sender en folkeskole, der står midt i den største omstilling nogensinde, helt i knæ. Det er vores største håb, at argumentet ikke bliver en lang række af opsigelser blandt skolelederne i Hvidovre!

SF kæmper fortsat for Hvidovres folkeskoler og mod nedskæringer og forringelser.

Udgivet i Børn & unge, Folkeskole, Læserbreve
Ingen kommentarer til “Kampen er ikke slut endnu!
 1. Charlotte Holm Larsen siger:

  En nedskæring på den decentrale leledelse af folkeskolen kan ikke være mere forkert. Den går af så mange grunde direkte imod al logik og rationale. En logik og rationale som jeg mener, at vi stadig har tilgode at høre de ansvarlige politikkeres forklaring på. Fordi ingen er endnu lykkedes med at forklare tankerne bag, på en tilnærmelsesvis forståelig måde.
  Jeg er lodret imod denne besluning. Og på den måde er jeg imod hvad mit eget parti har bestemt. Og nej, kampen for at få beslutningen omstødt er hverken opgivet eller slut. Slet ikke. Den må og skal gentænkes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Er demokrati en syltekrukke?
  Hvidovre Avis 19. maj 2021
  I har helt ret. I stillede forslag om, at Hvidovre Kommune skulle tilmelde sig og betale kontingent med mulighed for tilkøb af yderligere konsulentydelser i ”Vild med Vilje”. Det skete kort efter et populært TV-program om vild natur og masser af engagerede borgere.
 • Hvorfor undlod hun at stemme?
  Hvidovre Avis 12. maj 2021
  SF havde et forslag på kommunalbestyrelsesmødet den 27. april. Forslaget handlede om, at Hvidovre Kommune sikrer, "at borgerne ikke modtager indgribende afgørelser fra kommunen med digital post i weekends og helligdage eller umiddelbart op til disse". Alt i alt et forslag der fortjener at blive vedtaget i en ny og mere tidssvarende version.