National og asocial

I sidste uges Hvidovre Avis skriver Celcuk Yilmaz under overskriften “dobbeltmoralskhed”, at SF ikke vil gøre noget for integrationen i Hvidovre, men det vil tilsyneladende kun Kashif Ahmad, der pt. repræsenterer Nationalpartiet. Intet kunne være mere forkert!

SF stillede i kommunalbestyrelsen forslag til budgettet for 2015 om at der oprettes et “kontaktsted/center” for unge – beliggende i Avedøre og finansieret med 700.000 kr. om året. Tanken med dette er netop at øge integrationen og tage hånd om de udfordringer de unge har omkring det sociale, med uddannelse og beskæftigelse.

Kashif stillede umiddelbart et sympatisk, men helt urealistiske forslag til budgettet, der tilmed var finansieret på en asocial og liberal måde.

Kashif stillede nemlig tre usympatiske besparelsesforslag til budgettet, som han ikke havde beskrevet nærmere, men som var taget direkte fra Venstres budgetforslag.

Kashif ville, lånt fra Venstre, “effektivisere” for 5 mio. kr. som findes ved at skære 10, ikke definerede, kommunale medarbejdere væk. Så hvilke 10 folkeskolelærere, pædagoger eller andre kommunale velfærdsmedarbejdere er det Kashif mener der skal skæres væk?

Ligeledes ville Kashif privatisere den kommunale velfærd gennem udbud for 5 mio. kr. i 2015 og 10 mio. kr. i efterfølgende år. Og endelig så har Kashif “lånt” Venstres forslag om først, at udskyde og dernæst privatisere kommunens energirenoveringsprojekt ESCO. Så heller intet grønt ved Kashif og Nationalpartiet.

Kashif stillede forslag om at bruge 5 mio. kr. om året til et værested i Hvidovre, og derudover ville Kashif give 4 mio. kr. til Integrationsrådet, som Kashif selv er formand for. Disse beløbsstørrelser er helt uden jordforbindelse, og naturligt nok var det også kun Kashif selv, der stemte for dem. At Celcuk Yilmaz konkluderer ud fra dette at Kashif er den eneste der vil gøre noget for integrationen i Hvidovre er en decideret kortslutning.

Celcuk Yilmaz får også blandet det sociale og frivillige projekt A-team 2650, der bl.a. arbejder med integration i Avedøre, ind i sit indlæg. Kashif er aldrig blevet set til én eneste fodboldkamp eller anden aktivitet i A-team 2650. Så på den front mangler Kashif stadig at vise sin integrationsindsats.

Kashif vil gerne dele enkelte gavmilde gaver ud, der får ham til at se sympatisk ud, men det finansieres gennem nedskæringer og privatiseringer på den kommunale velfærd og miljøet.

Så det vi kan konkludere er at Kashif er en liberal politiker, der for tiden er i Nationalpartiet, og som finansierer sine egne urealistiske forslag med asociale nedskæringer på velfærden i Hvidovre kommune.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Økonomi, Demokrati, Folketinget, Integration, Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*