Nulvækst rammer Hvidovre hårdt

Venstre og de andre borgerlige partier på højrefløjen har en plan om at indføre “nulvækst” i Danmark, hvis de kommer til magten efter det kommende folketingsvalg. Senest har Lars Løkke gerådet sig ud i forskellige søforklaringer om nulvækst, da man vel i Venstre er ved at indse det ubesindige i sin egen nulvækst-politik.

Fakta er dog at Finansministeriet har beregnet at det vil koste 32.000 offentligt ansatte jobbet frem til 2020 hvis man fører nulvækst fra 2015 til 2020.

For os, der bor i Hvidovre Kommune betyder det at der skal skæres 147 offentligt ansatte i kommunen væk, viser beregninger fra AE-rådet. Det er børnehavepædagoger, folkeskolelærere og hjemmehjælpere, der skal fyres, hvilket vil føre til mindre omsorg og pleje til børn, unge, ældre og syge i Hvidovre.

Men det behøver ikke være sådan! Den økonomiske politik for Danmark, som SF bl.a. har været med til at lægge i finansloven for 2015, er økonomisk ansvarlig, holdbar og sikrer mod nedskæringer på din og min velfærd. Vi vælger gode folkeskoler og en anstændig pleje til de ældre i stedet for de skattelettelser som Venstre og de andre borgerlige vil give til de rigeste.

I Hvidovre bør vi sige til Venstre og de andre borgerlige partier, at de kan glemme alt om deres nulvækst-plan. Der skal ikke fyres pædagoger i vores børnehaver eller hjemmehjælpere hos vores ældre bare fordi Venstre vil uddele skattelettelser til de rigeste.

Anders Wolf Andresen

32 år. Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Økonomi, Læserbreve, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Er demokrati en syltekrukke?
    Hvidovre Avis 19. maj 2021
    I har helt ret. I stillede forslag om, at Hvidovre Kommune skulle tilmelde sig og betale kontingent med mulighed for tilkøb af yderligere konsulentydelser i ”Vild med Vilje”. Det skete kort efter et populært TV-program om vild natur og masser af engagerede borgere.
  • Hvorfor undlod hun at stemme?
    Hvidovre Avis 12. maj 2021
    SF havde et forslag på kommunalbestyrelsesmødet den 27. april. Forslaget handlede om, at Hvidovre Kommune sikrer, "at borgerne ikke modtager indgribende afgørelser fra kommunen med digital post i weekends og helligdage eller umiddelbart op til disse". Alt i alt et forslag der fortjener at blive vedtaget i en ny og mere tidssvarende version.