Nulvækst rammer Hvidovre hårdt

Venstre og de andre borgerlige partier på højrefløjen har en plan om at indføre “nulvækst” i Danmark, hvis de kommer til magten efter det kommende folketingsvalg. Senest har Lars Løkke gerådet sig ud i forskellige søforklaringer om nulvækst, da man vel i Venstre er ved at indse det ubesindige i sin egen nulvækst-politik.

Fakta er dog at Finansministeriet har beregnet at det vil koste 32.000 offentligt ansatte jobbet frem til 2020 hvis man fører nulvækst fra 2015 til 2020.

For os, der bor i Hvidovre Kommune betyder det at der skal skæres 147 offentligt ansatte i kommunen væk, viser beregninger fra AE-rådet. Det er børnehavepædagoger, folkeskolelærere og hjemmehjælpere, der skal fyres, hvilket vil føre til mindre omsorg og pleje til børn, unge, ældre og syge i Hvidovre.

Men det behøver ikke være sådan! Den økonomiske politik for Danmark, som SF bl.a. har været med til at lægge i finansloven for 2015, er økonomisk ansvarlig, holdbar og sikrer mod nedskæringer på din og min velfærd. Vi vælger gode folkeskoler og en anstændig pleje til de ældre i stedet for de skattelettelser som Venstre og de andre borgerlige vil give til de rigeste.

I Hvidovre bør vi sige til Venstre og de andre borgerlige partier, at de kan glemme alt om deres nulvækst-plan. Der skal ikke fyres pædagoger i vores børnehaver eller hjemmehjælpere hos vores ældre bare fordi Venstre vil uddele skattelettelser til de rigeste.

Anders Wolf Andresen

32 år. Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Økonomi, Læserbreve, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.