Nulvækst rammer Hvidovre hårdt

Venstre og de andre borgerlige partier på højrefløjen har en plan om at indføre “nulvækst” i Danmark, hvis de kommer til magten efter det kommende folketingsvalg. Senest har Lars Løkke gerådet sig ud i forskellige søforklaringer om nulvækst, da man vel i Venstre er ved at indse det ubesindige i sin egen nulvækst-politik.

Fakta er dog at Finansministeriet har beregnet at det vil koste 32.000 offentligt ansatte jobbet frem til 2020 hvis man fører nulvækst fra 2015 til 2020.

For os, der bor i Hvidovre Kommune betyder det at der skal skæres 147 offentligt ansatte i kommunen væk, viser beregninger fra AE-rådet. Det er børnehavepædagoger, folkeskolelærere og hjemmehjælpere, der skal fyres, hvilket vil føre til mindre omsorg og pleje til børn, unge, ældre og syge i Hvidovre.

Men det behøver ikke være sådan! Den økonomiske politik for Danmark, som SF bl.a. har været med til at lægge i finansloven for 2015, er økonomisk ansvarlig, holdbar og sikrer mod nedskæringer på din og min velfærd. Vi vælger gode folkeskoler og en anstændig pleje til de ældre i stedet for de skattelettelser som Venstre og de andre borgerlige vil give til de rigeste.

I Hvidovre bør vi sige til Venstre og de andre borgerlige partier, at de kan glemme alt om deres nulvækst-plan. Der skal ikke fyres pædagoger i vores børnehaver eller hjemmehjælpere hos vores ældre bare fordi Venstre vil uddele skattelettelser til de rigeste.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Økonomi, Læserbreve, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Ulsing-prisen uddelt for første gang
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF Hvidovre har indstiftet en ny pris, Ulsing-Prisen, for at hædre Niels Ulsings mangeårige indsats indenfor Kultur- og Fritidsområdet i Hvidovre Kommune. Prisen uddeles til en person som ligeledes har ydet en særlig indsats på området, og ledsages af en donation til en lokal forening, udvalgt af prismodtageren.
  • Tirsdagens valg – hvad står på spil?
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF har været lidt mere ”ude i kulden”, men kan ved et forventet godt valgresultat, godt tænkes at blive en magtfaktor og stille krav omkring bl.a. børneinstitutionspolitikken og ældreplejen ved en kommende konstituering.