SF Hvidovre er klar til valg!

SF Logo

SF Logo


SF Hvidovre har afholdt den årlige generalforsamling på Rytterskolen, med bl.a. gæster fra SFU og SF’s Landsledelse, og med forplejning fra Emissa, det lokale catering-firma med syriske flygtninge-rødder.

På dagsordenen var bl.a. nedsættelse af kandidatudvalg forud for kommunalvalget i 2017 og valg af delegerede til SF’s Landsmøde. SF Hvidovre sender Sara Benzon, Marie-Louise Jørgensen og Anders Wolf Andresen til Vejle den 14.-15. april, når der bl.a. skal vælges ny landsledelse.

På valg til bestyrelsen var kasserer Lene Jensen og bestyrelsesmedlemmerne Marie-Louise Peschardt Jørgensen og Bent Roldgaard. Der var genvalg til alle, så bestyrelsen fremover består af de 3 genvalgte samt Sara Benzon og formand Morten Høybye Frederiksen.

SF Hvidovres medlem af Kommunalbestyrelsen, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Niels Ulsing, aflagde kommunalpolitisk beretning om bl.a. bymidteproces, kultur- og fritidspolitik og modtagelse af flygtninge i Hvidovre. Generalforsamlingen var samlet i opbakningen til forsøgene på at sørge for ordentlige vilkår og samtidig undgå dannelse af mini-ghettoer.

Fra SF’s Landsledelse var der besøg fra Serdal Benli, som fortalte om den aktuelle politiske situation og planerne for de kommende år. SF har været nede i en bølgedal, men er nu på vej op igen, og der er god energi hele vejen rundt i landet.

Der var også genvalg til SF Hvidovres folketingskandidat, Anders Wolf Andresen, som bl.a. satte fokus på forebyggelse og resocialisering i integrationspolitikken samt støjproblemerne på Vestegnen: “Jeg er rigtig glad for fortsat at være Hvidovres folketingskandidat. Sammen med SF Hvidovre kæmper jeg for at sætte fokus på netop Hvidovres udfordringer, f.eks. med støj ved motorveje og jernbaner.”

Der var bred enighed om, at der skal findes løsninger på støjproblemerne i Hvidovre, specielt i forhold til den nye jernbane til Ringsted. “Der har været for meget snak og tomme løfter, og ikke mindst trafikminister Hans Christian Schmidt fra Venstre har været fuldstændig tonedøv i forhold til virkeligheden. Vi kan bogstaveligt talt ikke leve med støjen i Hvidovre,” slutter Anders Wolf Andresen.

Udgivet i KV17, Pressemeddelelser, SF, Støj

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.