Det handler om mennesker ikke om økonomi!

Sara Benzon

Sara Benzon

SF har stadig ikke opgivet at redde Hvidovre Motionscenter. Brugerne af motionscentret var endnu engang mødt talstærkt op til kommunalbestyrelsesmøde. Flere stillede også relevante spørgsmål om prioriteringen i kommunen, men lige meget hjalp det. Flertallet vil stadig spare på centret og dermed skubbe det ud i en uvis fremtid.
I SF er vi rystede! Hvordan kan et flertal i den grad overhøre, hvad borgerne mener? Hvordan kan man i DF og Socialdemokratiet i den grad ignorere de ældre og de svage i samfundet? Hvordan kan man tillade sig, at begynde at tale om økonomi og ressourcer, når det drejer sig om et så lille, men dog så afgørende beløb? Vi mener man skal investere i forebyggelse og dermed investere i mennesker.
SF’s Niels Ulsing tog i går punktet op i Kultur- og fritidsudvalget, for enten at få det på dagsordenen i udvalget eller i kommunalbestyrelsen. For SF vil blive ved med at kæmpe for at redde Hvidovre Motionscenter i sin nuværende form!

Udgivet i Ældre, Fritid, Idræt, Læserbreve, Sundhed, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*