Stine Roldgaard kandidat til Regionsrådet

Stine Roldgaard

Stine Roldgaard

Stine Roldgaard fra SF Hvidovre blev torsdag aften nummer seks på SF’s liste til regionrådsvalget til november.

– Det er første gang Stine stiller op, og det er derfor en meget flot placering. Stine er 44 år og mor til fem børn. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på tre af regionens hospitaler, bl.a. på Hvidovre som ammekonsulent. I dag passer hun børn i sin private institution, “Tumleriet”. Baghaven hos Stines familie bliver ikke kun brugt til leg, den fungerer også som forsøgsstation for urban farming, i et forsøg på at blive så selvforsynende som muligt, så køkkenhave, høns og kaniner fylder også i haven. Fordi Stine har arbejdet på Rigshospitalet, Frederiksberg- og Hvidovre Hospital og desuden som hjemmehjælper i sin studietid, har hun en viden og interesse i at optimere vilkårene for de syge og plejekrævende borgere og ikke mindst de mennesker, der er ansat til at varetage disse funktioner. En anden af Stines mærkesager er børnefamilierne, hvor hun især vil kæmpe for en større forståelse for forskelligheder, så regionen bliver fremtidssikret og et sted hvor børnefamilier trives. Hun går ind for det enkelte individs ansvar for at leve det gode liv. Her er hun nok mere liberal end mange andre socialister, for hun mener bestemt, at vi alle har ansvar for at få det bedste ud af det liv vi har fået, og ingen kan få det hele. Hverken toppolitikeren eller familiemor/far med stress over, at hverken tid eller penge slår til i hverdagen. Derfor skal der prioriteres i alle livets forhold og det er Stine klar til. Stine mener, at vi skal blive bedre til at tage en ting ad gangen og være glade for det gode vi har, i stedet for at stræbe efter nyt hele tiden.

Miljø er også en af hendes mærkesager. Det har hængt ved siden hun var med til at stifte partiet “De Grønne” i firserne sammen med sine forældre og deres grønne venner og bekendte. De drev landssekretariatet en overgang og Stine har hørt meget om bæredygtigt landbrug og dyrevelfærd i sin barn og ungdom samtidig med, at hun boede på landet op ad flere konventionelle landbrug og kunne se og opleve tingene indefra også.

– I SF er vi stolte af Stine og vi glæder os til at føre valgkamp sammen hende, lyder det fra den lokale bestyrelse.

Stine Roldgaard

Som aktiv SF'er vil jeg særligt arbejde for et rart og fremtidssikret Hvidovre for børnefamilierne. Større forståelse for forskelligheder på tværs af etnicitet og religion, vi skal starte et sted, gerne med børnene. Cykelstier og gode parkeringsmuligheder for Hvidovres cyklister. Skolemad for alle – gerne vegetarisk, da det er nemmere, billigere og mest bæredygtigt for kommunen, naturlegeplads ved stranden – også for voksne motionister. Oprettelse af solceller, regnvandsanlæg og andre miljøvenlige tiltag på kommunens bygninger og gerne støtte til de boligejere, der vil være miljøvenlige Der er plads til flere SF medlemmer i Hvidovre. Jeg har stor respekt for jordens og menneskers ressourcer, og husker daglig, at ressourcer ikke behøver at være lig med materielle goder. Mærkesager: Børns vilkår, sikre hjemmefødsler og gode forhold for barslende, miljø på alle plan, dyrevelfærd, sund mad for alle der vil, skolemad så alle børn får mindst ét sundt og nærende måltid i samvær med andre, bybier, gode forhold for cyklister i Dk, ligestilling (men ikke på bekostning af de små børns trivsel), hjælp til de familier, der vil sløjfe brændeovne – de forurener for meget og vi har andre muligheder, der er mere miljøvenlige. Genbrug og bytte i stedet for udsmid og køb nyt i en uendelighed. Urban farming – også gerne i det små. Stop madspild – hold feks. høns ! CV: Stine Roldgaard født i 1972 Gift med Bent, mor til 5 fra 0-16 år Uddannet sygeplejerske i 1999 Har arbejdet på Rigshospitalet og Frederiksberg hospital inden for svangre og barselsspecialet Ansat på HVH som sygeplejerske og ammekonsulent Forældre og fødsel ammerådgiver Forfatter og medforfatter til ”Bogen om Hjemmefødsel” ”Alt om amning”, ”Kvinde kend din krop 2013”. Mor til fem aktive unger og direktør for en halv zoo i baghaven, som også fungerer som forsøgsstation for urban farming med højbede, drivhus, kompost og hønsehold.

Udgivet i KV17, Pressemeddelelser, Regionen, SF, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*