Slut med mikroplast i Hvidovre

Sara Benzon

Sara Benzon

Hvidovre kommune blev i sidste uge lidt grønnere. Det skete da det lykkedes SF at få en ændring i den kommunale indkøbsaftale. Ændringen betyder, at der fra nu af skal arbejdes aktivt med at begrænse brugen af produkter, der indeholder mikroplast og på sigt skal det stoppes helt.

Mikroplast er et kæmpeproblem og der er blandt andet fundet mikroplast i maven på næsten hver fjerde fisk i Danmark og store plastikøer flyder rundt i verdenshavene og skader hvaler andre havdyr. Derfor er det afgørende, at vi handler hurtigt og får stoppet udledningen af mikroplast.

Vi er i SF derfor rigtig glade for, at et flertal i kommunalbestyrelsen tog ansvar, så vi sammen kan sikre et grønnere og sundere miljø både lokalt og globalt.

Udgivet i Bæredygtighed, Læserbreve, Miljø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*