Det larmer også om søndagen

Pia, Serdal og Anton

Pia, Serdal og Anton

SF’s formand Pia Olsen Dyhr og spidskandidat til Folketinget Serdal Benli var søndag forbi Allingvej for at snakke med Anton Kühlmann, som bor i forreste række til støjen fra både Allingvej og Holbækmotorvejen – og inden længe også Ringstedbanen.

– Det er lige nu heldigvis bedre end tidligere, og støjskærmen har helt klart hjulpet. Desværre er det stadig slemt. Der bliver kørt stærkt på både Allingvej og motorvejen, og jeg frygter at støjen bliver værre når togene begynder at køre, fortalte Anton Kühlmann.

SF’s formand Pia Olsen Dyhr var enig: – Det er grotesk, så meget det støjer, men jeg er glad for, at den støjskærm jeg skubbede på for at få vedtaget trods alt har hjulpet lidt. Flere hundrede danskere dør hvert år for tidligt på grund af vejstøj, og mange flere bliver syge og stressede. Det er altså alt for mange, og det er ikke rimeligt at dem der bor tæt på skal lide under trafikstøj fra dem der kører forbi.

Pia og Serdal

Pia og Serdal

Serdal Benli, som sammen med andre politikere på Vestegnen er med i den lokale “trafikmafia”, lover at fortsætte kampen for mindre støj:

– Vi giver ikke op. Sammen med andre gode kræfter gør vi alt hvad vi kan for at holde trafikministeren i ørerne, og specielt forslaget om at sænke hastigheden på motorvejen væk fra fra København vil vi arbejde videre med.

SF’s lokale KB-medlem Anders Wolf Andresen var også med ved motorvejen: – Ved besøget på Allingvej blev jeg bekræftet i at det er rigtigt, når vi i SF mener at kommunen skal gøre så meget som muligt for at dæmpe fart og støj tæt på beboelse. Flere byforskønnende chikaner som grønne blomsterkasser og små vejtræer skal være med til at sænke farten og så skal vi have mere og højere støjskærme. Og så ser vi selvfølgelig gerne Holbækmotorvejen helt overdækket ved Hvidovrevej og Allingvej.

Udgivet i Artikler, FV19, Miljø, Støj, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.