Stop for test, ja tak!

Vivi Nør Jacobsen

Vivi Nør Jacobsen

Børn skal gå i skole for at lære, udvikle sig, trives og være del af sunde fællesskaber. Derfor skal de nationale test skrottes. Og derfor håber vi også at meldingerne her i Hvidovre Avis fra Maria Staghøj Durhuus bliver til mere end snak fra en enkelt kandidat hos Socialdemokraterne.

Sagen er nemlig, at meldingerne fra Socialdemokraterne på Christiansborg ikke er gået på at afskaffe testene. I stedet ville de i januar nedsætte en kommission og maj lød det så at testene skal justeres.

I SF vil vi stoppe testene. Nu. For MSD har helt ret: De tester forkert, de tester til eleven fejler og de giver ingen læring, men giver i stedet ondt i maven og misvisende resultater.

Sara Benzon

Sara Benzon

SF har derfor afskaffelsen på sit program. Vi vil en skole, der satser på udvikling, læring, trivsel og fællesskaber. Og det vil være en stor glæde, hvis vi sammen med Socialdemokraterne kan sende testene på porten inden klokken ringer ind til næste skoleår.

Udgivet i Børn & unge, Folkeskoler, FV19, Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*