Klar til kommunalvalg!

SF Hvidovre KV21

SF Hvidovre KV21

SF Hvidovre er en partiforening, der over de seneste år har haft vokseværk, og medlemstallet har ikke været større i nyere tid. Ved sidste kommunalvalg fordoblede SF sin opbakning i Hvidovre til over 10%, og det knokler SF’erne for at fortsætte med, bl.a. med udgangspunkt i en særdeles bred og erfaren liste af kandidater på stemmesedlen.
De første fire kandidater på listen er nu klar, og det er velkendte navne: Anders Wolf Andresen, Sara Benzon, Marie-Louise Jørgensen og Bent Roldgaard.

– Vi må til næste år desværre sige farvel til Niels Ulsing på listen, som det fremgik af sidste uges avis. Til gengæld har vi allerede med de første fire kandidater grundstammen til et rigtig godt hold, som med Anders Wolf Andresen i spidsen helt sikkert vil sørge for gode resultater, fortæller SF Hvidovres formand, Morten Høybye Frederiksen.

Anders Wolf Andresen blev tidligere på året genvalgt som SF’s borgmesterkandidat:
– Der er vigtige opgaver for borgerne i den kommende tid: Minimumsnormeringer til vores børn, en omsorgsfuld ældrepleje og et klimavenligt Hvidovre. Borgerne ønsker det, og det kan lade sig gøre, hvis politikerne i Hvidovre prioriterer det. Jeg står i spidsen for et stærkt hold, der faktisk kan gøre det til virkelighed. Jo stærkere SF bliver, des flere pædagoger og SOSU’er kommer der. Jo stærkere SF, des mere grøn og klimaneutral bliver Hvidovre.

Sara Benzon, har nu været medlem af Kommunalbestyrelsen i snart tre år, og er klar til genvalg og fire år mere som repræsentant for borgerne og SF:
– Vi skal fortsætte med at kæmpe for vores yngste borgere, nemlig børnene. Vi har taget de første skridt mod max. 24 elever i klasserne, men vi skal fortsætte til vi er helt i mål! Vi er med afstand det grønneste parti i kommunen og det forpligter. Det er vores ansvar, at vi kommer til at have biodiversitet, klima og miljø med i alt, hvad vi gør kommunalt. Jeg drømmer om et decideret klima- og naturudvalg i næste periode.

Marie-Louise Jørgensen, tidligere modtager af kommunens integrationspris, har i Kommunalbestyrelsen været barselsvikar for Sara Benzon tidligere på året, og ser frem til at gøre en forskel på rådhuset:
– Vi skal tage hånd om de svageste og syge i vores by, og give dem en værdig tilværelse. Gode dagtilbud og skoler er afgørende i forhold til børns udvikling. I Hvidovre skal der være tid til at hjælpe alle børn, og ingen skal starte i skole før de er klar. Alle skal have mulighed for at deltage i idrætslivet, uanset deres ambitionsniveau og fysiske tilstand. Det er ikke forældrenes pengepung, som skal bestemme hvilke aktiviteter børnene kan gå til.

Formanden for Hvidovres Skolekontaktråd, Bent Roldgaard, er igen med på SF’s liste. Far til fem, uddannet molekylærbiolog og historiker, gymnasielærer og byhave-specialist:
– Jeg arbejder for rummelige dagtilbud og folkeskoler med fokus på trivsel og faglighed. Hvidovre skal være en by med fokus på indbyggere der trives, en kommune som passer godt på mennesker og miljø. Derfor følger jeg med interesse og engagement udviklingen af Kystager- og Lodsparken, stranden og havnen, som jeg ser som et kæmpe potentiale for Strandmarkskvarteret og Hvidovre.

SF Hvidovre forventer at præsentere resten af listen i løbet af det kommende forår.

Udgivet i KV21, Opslag, Pressemeddelelser, SF, Valg, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Corona kan være årsagen
    Hvidovre Avis 17. marts 2021
    I et indlæg i sidste uges Hvidovre Avis skriver de tre SF-politikere, Anders Wolf, Stine Roldgaard og Rasmus Henriksen, om ældre borgere og deres oplevelser med sundhedssystemet. Det er især oplevelser efter udskrivning fra hospitalet, som de tre SF’ere har fokus på i deres indlæg. Jeg vil først og fremmest sige, at jeg sagtens kan forstå, at det kan være en frustrerende oplevelse både for en ældre borger og dennes pårørende at komme på og blive udskrevet fra hospitalet.
  • Fik vækket dem!
    Hvidovre Avis 10. marts 2021
    Siden SF i juni 2020 stillede et forslag i kommunalbestyrelsen om at melde kommunen ind i foreningen Vild med Vilje, har vi Konservative og sidenhen Det Radikale Venstre bakket op om forslaget. Gentagne gange har vi opfordret til at gøre Hvidovre mere vild, og dermed gavne vores lokale dyre- og planteliv. Otte lange måneder skulle der gå før Socialdemokratiet fandt ud af at det emne var værd at se nærmere på, og ikke bare sende til Det Grønne Råd. Vi er derfor glade for at borgmester partiet nu også er med på den grønne bølge. I fælles front må vi da kunne skabe noget godt og vildt for Hvidovre!