Sidste tur i manegen

Niels Ulsing

Niels Ulsing

Når den igangværende valgperiode slutter ved nytåret 2021/22, har SF’s Niels Ulsing været medlem af Hvidovres Kommunalbestyrelse i 40 år!

Det bliver til gengæld så også den sidste periode, for han har valgt ikke at genopstille ved næste års kommunalvalg. Allerede i år har Niels Ulsing rundet de 70 år, og snart er det også sidste dag på arbejdspladsen i Albertslund Kommune, hvor han har huseret de sidste mange år som socialrådgiver og tillidsrepræsentant.

1. maj 1976 var dagen det begyndte for SF med Niels Ulsing i en noget mere langhåret version, bogstaveligt talt. Efter blot nogle få år fik han plads i Kommunalbestyrelsen, og der har han befundet sig siden, på det seneste dog med noget kortere og lysere hår.

– Niels har med sine snart 40 års erfaring, sin ukuelige arbejdsevne og sin grundighed oparbejdet en imponerende viden om, hvad der er sket politisk og i byens liv, som ofte kommer os alle til gavn. Niels sidder p.t. blandet andet i Kultur- og Fritidsudvalget, hvor han er dybt engageret i foreningernes og klubbernes ve og vel, siger SF Hvidovre.

Niels Ulsing

Niels Ulsing

– Selvom Niels’ foretrukne sportsgren er badminton, har han altid været en holdspiller. Derfor fornemmer man også, at det for Niels også handler meget om det sociale liv i HBC, hvor han har været aktiv igennem mange år. Den positive indstilling har vi også haft glæde af i partiforeningen, hvor Niels altid har bidraget til den fælles kamp for netop fællesskabet.

– Niels er ikke en gammel hanelefant, der skal sendes på pension – heller ikke selvom flere socialdemokratiske borgmestre gennem tiden måske har haft lyst at sende ham samme vej som de fire elefanter, regeringen sidste år købte fri fra cirkus. Tværtimod er Niels lige så progressiv og med hvor udviklingen sker, som da han trådte ind på rådhuset for første gang. Der brænder en ukuelig vilje til at gøre verden og Hvidovre til et bedre og mere socialt retfærdigt sted. Møde for møde, og læserbrev efter læserbrev, har Niels været med til at gøre en forskel.

– På trods af sin plads i bestyrelsen for Cirkusmuseet har Niels aldrig haft titel af cirkusdirektør, men sin erfaring fra branchen har han alligevel givet videre til bl.a. SF Hvidovres nye borgmesterkandidat, Anders Wolf Andresen. Det kan Anders godt få brug for i fremtidens ”Cirkus SF Hvidovre”, også selvom Niels naturligvis fortsætter med at bidrage i baggrunden og hjælpe det nye hold på vej.

– At Niels snart takker af på Hvidovre Rådhus er ikke noget at fejre, men markeres skal det, og vi håber at rigtig mange vil være med, når Niels begynder sin pensionisttilværelse efter nytår næste år, lyder det fra SF Hvidovre.

Niels Ulsing

Jeg er 67 år og har siddet i kommunalbestyrelsen siden 1982. Jeg er nuværende formand for Kultur- og Fritidsudvalget, 2. Viceborgmester, og medlem af Økonomiudvalget. Desuden sidder jeg i Bevillingsnævnet, er formand for bestyrelsen i Cirkusmuseet, medlem af Organisationsbestyrelsen for Boligselskabet Friheden, sidder i Ungdomsskolens bestyrelse og Folkeoplysningsudvalget. Jeg er medlem af Beboerklagenævnet som social sagkyndig, og medlem af Valgbestyrelsen for Hvidovrekredsen og Valgbestyrelsen for Kommunalvalg. Jeg genopstiller til kommunalvalget 21. november, og er nummer 2 på SF's liste. Jeg har 3 børn, 6 børnebørn, og 2 bonusbørnebørn. Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver i Jobcenter Albertslund, og er Fællestillidsrepræsentant for socialrådgiverne i Albertslund Kommune. Desuden er jeg næstformand i Jobcentrets MED(samarbejds-) udvalg. Jeg har været socialrådgiver siden 1979, og har arbejdet i Hvidovre, Værløse, og som beboerrådgiver i Herlev. Desuden har jeg været Regionsformand i Dansk Socialrådgiverforening. Mine mærkesager er skoleområdet, kommunens økonomi/serviceniveau, arbejdsmarkedspolitik og forenings-/idrætsområdet. Som formand for skoleområdet har jeg arbejdet på at sikre kvaliteten i den nye skolereform, og kvalitetsløftet i Hvidovres skoler med fokus på, fortsat at øge elevernes sociale og faglige færdigheder. Jeg vil desuden arbejde på, at få indført en madordning i skolerne baseret på mest mulig økologi. SF ønsker at sikre alle elever et sundt måltid mad for bl.a. at fremme indlæring, trivsel og ro i klasserne. SF vil, på sigt, renovere skolerne, så de opfylder de nyeste arbejdsmiljøkrav og forbedrer indeklimaet på skolerne for både elevere og lærere.

Udgivet i Billeder, Demokrati, Kommunalbestyrelsen, Organisation, SF

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*