SF opstiller syv kandidater mere

På et online-medlemsmøde i sidste uge besluttede SF i Hvidovre at opstille yderligere 7 kandidater på listen til efterårets kommunalvalg, så den nu består af 11 kandidater.

Sidste år blev Anders Wolf Andresen valgt som partiets borgmesterkandidat, og senere blev listen udvidet med Sara Benzon, Marie-Louise Jørgensen og Bent Roldgaard. Niels Ulsing, som er i gang med sin 10. periode i kommunalbestyrelsen, er gået på pension og valgte ikke at genopstille.

– Jeg synes det er et rigtig godt hold at give stafetten videre til, fortæller Niels Ulsing.

– Anders Wolf Andresen bør være Hvidovres næste borgmester, og hele listen har så mange gode kvaliteter og dækker bredt på alle områder.

Listen med de 11 kandidater omfatter bl.a. aktive fra integrationsrådet, skolebestyrelser, fagforeninger, førtidspensionistforeningen og #hvorerderenvoksen:

Niels Ulsing og Anders Wolf Andresen

Niels Ulsing og Anders Wolf Andresen

 1. Anders Wolf Andresen
 2. Sara Benzon
 3. Marie-Louise Jørgensen
 4. Bent Roldgaard
 5. Kristine Amalie Rostgård
 6. Lene Jensen
 7. Rasmus Henriksen
 8. Kasper Lindquist
 9. Said Noor Nabil
 10. Pernille B. Hermansen
 11. Maria Avnskjold

Selv siger Anders Wolf Andresen:

– Jeg glæder mig til, sammen med et virkeligt stærkt hold, at gå til valg på bl.a. bedre tid til det enkelte barn gennem max. 24 elever i klasserne og reelle minimumsnormeringer i dagtilbuddene, og for et Hvidovre hvor alle har adgang til grønne åndehuller og natur, hvor man kan komme væk fra stress og jag. Vi vil også skabe tillid og tryghed for vores socialt udsatte, og for vores ældre gennem en fast hjemmehjælper der kommer på faste tidspunkter.

SF vil gå til vælgerne med et budskab om, at Hvidovre fortjener en rigtig rød og grøn borgmester. SF Hvidovres formand Morten Høybye Frederiksen fortæller:

– Selv med en socialdemokratisk regering bliver der stadig taget for mange sorte og blå beslutninger, og det samme mønster ser vi her i Hvidovre. Der er for meget ”plejer” og for lidt vilje til reelle forandringer. Det er nye tider, der kræver nye tilgange. SF har visionerne for et langt mere socialt og bæredygtig Hvidovre, og med dette hold har vi lagt en solid grundsten.

SF’s borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen slutter:

– Jeg står i spidsen for en bred liste, der er bredt forankret i hele Hvidovre. Det sender også et signal om at SF ønsker at samarbejde bredt til gavn for Hvidovres borgere, hvor vi står sammen om et trygt og grønt Hvidovre.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Kommunalbestyrelsen, KV21, SF, Valg, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*