Sikre skoleveje i Hvidovre

Ingen børn skal udsættes for fare på vej til skole. Ingen forældre skal være bekymrede for at sende deres barn af sted på egen hånd.

Skolevejene i Hvidovre er alt for farlige og der opstår for mange risikable situationer. Det gør mange forældre bekymrede og derfor vælger de at køre deres børn til skole – hvilket gør situationen endnu værre. Det er en ond cirkel, vi er nødt til at bryde nu!

Der skal laves bump og chikaner, der sikrer at farten holdes nede og der skal oprettes ordentlige muligheder for at sætte børn af uden at skabe farlige situationer for andre børn.

Der er netop vedtaget en trafiksikkerhedsstrategi og det er et fokusområde i budgettet for 2022. Der er desværre ikke sat penge af til konkrete projekter.

I SF vil vi kæmpe hårdt for, at der i de kommende fire år, findes penge til at gøre forholdene bedre på alle skoler.

I SF ønsker vi altid dialog med de borgere, der dagligt står med udfordringerne. Derfor er vi glade for, at der er sat gang i en proces, hvor skolebestyrelser, skoleledere og skolekontaktrådet beskriver den enkelte skoles problemer og kommer med bud på mulige løsninger. Men vi vil også gerne høre fra forældre og naboer, der har gode bud på løsninger. Skolevejene skal være sikre – for børnenes skyld.

Udgivet i Børn & unge, Læserbreve, Skoler, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*