Der er brug for SF i Hvidovre

Pia Olsen Dyhr

Pia Olsen Dyhr

Hvidovre har i mange år nydt godt af et rødt flertal med socialdemokraterne i spidsen. Kommunen har været en velfærdskommune med god service, men den er ikke længere i førertrøjen – den halter bagefter. Der er derfor brug for omstilling til fremtiden.

Og fremtiden begynder nu. Natur- og klimaindsatsen skal styrkes inden det går helt galt, og Hvidovres børn, ældre og foreninger har ikke tid til at vente på ordentlige forhold og tryghed.

Der er brug for nytænkning på alle niveauer i kommunen. Der er brug for friske kræfter, der har respekt for Hvidovre, men også er fri af næsten hundrede år gamle vaner og rutiner. Vi mener, der er brug for SF.

Når SF sætter noget på dagsordenen, så sker der noget. Se bare med indsatsen for mere vild natur og metroen, som alle til sidst bakkede op om. Eller Solporten, overdækning af Holbækmotorvejen, som med SF’s hjælp kom ud over rampen. Der er sat stop for de mest overfyldte megaklasser i skolerne, normeringer i daginstitutionerne er i centrum, og ældreplejen får nu også velfortjent opmærksomhed, så der kan komme mere ro på.

Morten Høybye Frederiksen

Morten Høybye Frederiksen

Der er brug for SF, så vi sammen kan tænke fremad og finde løsninger.

Vi skal samtidig sørge for, at alle er med i fællesskabet. Hvidovre skal igen være kendt for det gode sammenhold, for den gode service, og for en bæredygtig udvikling med omtanke. Vi skal sætte fart på den grønne omstilling, men uden at sætte nogen af undervejs.

SF kan med Anders Wolf Andresen i spidsen sørge for tryghed, dialog og handling, og for at Hvidovre igen får førertrøjen på.

Hvidovre har brug for SF.

Udgivet i Bæredygtighed, Byudvikling, KV21, Læserbreve, SF, Valg, Velfærd, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*