Tak for det flotte valg!

SF Hvidovre KV21

SF Hvidovre KV21

Vi vil i SF gerne takke borgerne i Hvidovre for det rigtig flotte valg, vi fik til kommunal- og regionsrådsvalget den 16. november.

SF gik et mandat frem begge steder, så vi efter nytår har fire mandater i kommunalbestyrelsen og et lokalt i regionsrådet. Der var 994 flere borgere end ved sidste kommunalvalg, der satte deres kryds ved SF. Det har givet os en fremgang på næsten 50 %, så vi samlet set har fået 15,5 % af alle stemmerne i Hvidovre.

Valgt til kommunalbestyrelsen for SF blev: Anders Wolf Andresen, Sara Benzon, Marie-Louise Jørgensen og Bent Roldgaard. Kristine Amalie Rostgård blev første suppleant og Maria Avnskjold anden suppleant. Stine Roldgaard kom i regionsrådet efter at have siddet som suppleant i denne periode.

Stine Roldgaard

Stine Roldgaard

Vi glæder os til at fortsætte kampen for de mærkesager, som alle opstillede kandidater er gået til valg på, bl.a. reelle minimumsnormeringer, max 24 elever i klasserne, fart på den grønne dagsorden, støjdæmpning og faste teams i hjemmeplejen. Samtidig er vi spændte på at få en SF-stemme fra Vestegnen i regionsrådet.

Vi er meget taknemmelige for den tillid, som borgerne har vist os, og ser frem til at bruge vores fire mandater til at arbejde for alle Hvidovres borgere i de kommende fire år.

Endnu engang mange tak for det flotte valg.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i KV21, Læserbreve, RV21, SF, Valg, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*